linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Hem ljuva hem.

Kategori:

Åtta månader sen jag flyttade ut, idag flyttar en ny familj in. MITT hus. Mitt barndomshem. Saknar att bo på landet, det är en del av mig. Vill bara spy galla på gatulamporna här i stan, jag vill ha det mörkt och tyst, grusvägar och stigar. Se ut som en påse potatis och ändå kunna visa sig utanför dörren.

Bästa du.

Kategori:

Var och hälsade på pappsen min i mörkret. Än har inte gravstenen kommit upp, det tar ju en fyjäkla tid.

Dagens lunch.

Kategori:

Som vanligt är det dö tråkigt att laga mat till sig själv. Nöjer mig med en matlåda från igår. Bästa broccoli. Största kärleken.

Fick reda på idag att jag har b-vitamin brist. Dags att börja knapra piller då. Jag dricker sällan mjölk och äter knappt ost heller, konsekvensen får jag ta tag i nu då. Det är inget jag känner av i kroppen utan det yttrar sig mer som självsprickor.

Påfyllning.

Kategori:

Kylen har gapat tomt hela veckan. Idag tog jag tag i att handla. Nu gapar kontot tomt istället.

Dyngsur.

Kategori:

Från mig till tåget är det nästan två kilometer. Imorse gick jag dom två kilometrarna i regn. Så roligt med höst.

Höst.

Kategori:

Ska gosa ner mig i soffan, tillsammans med svenska boken. Lite tända ljus, te och ett stycke morot. Knaprat gott.

Tisdag.

Kategori:

Jag är en avdankad propp nu för tiden. Går i skolan, äter, tränar och sover. Knappt nå social liv. Orkar inte för när det väl är färdigpluggat vill jag bara ligga och dra mig i sängen. Skolan suger musten ur mig. Alldeles för mycket plugg och alldeles för lite fritid. Träningen tar också upp en stor del av min vardag, vilket säkert är väldigt bra. Jag blir glad av att träna, mår bättre av adrenalinet. Slipper för en stund vara den där surmulna personen som jag blivit. Går i taket så mycket jag längtar tills jag tagit ikapp skolan.

Kärlek.

Kategori:

Skadeglädjen är den bästa glädjen, har jag hört.

LatLördag.

Kategori:

Tigern och jag drog oss upp runt tolv, åkte till Ica för frukost köp. Efteråt drog han till gymmet, jag gick tillbaks till sängen. Min plan är att inte resa mig förns det absolut behövs. Vilket är inom en timma. Beror på hur mycket jag vill stressa medans jag fixar mig. Ikväll blir det 25-års partaj.

Fredag.

Kategori:

Stor middag planerad. Jenny kommer strax över och sen ska vi mysa ihop oss hela kvällen. Kyckling, potatisgratäng och även efterrätt! I stora lass.

Torsdag.

Kategori:

En mindre skoldag kvar. Precis slutat och sitter på stationen. Njuter av bästa drickan. Nyttig och god. När jag kommer hem bär det av ut i skogen för en löprunda.

@ school.

Kategori:

Onsdag. Lång dag. Inte hemma förns fem. Mindre glad Linn.

Måndagsmys.

Kategori:

Jag lagar, Ronny njuter. Gjorde nå ihopkok med broccoli, blomkål, lök och morötter. En bechamelsås på det och sen in i ugnen. Pasta, ruccola och körsbärstomater till.

Fräs.

Kategori:

Idag har jag tränat mina obefintliga biceps. Woho mer har jag inte att komma med.

Lördag.

Kategori:

Taggar crazy night. Färdig med att riva ut halva garderoben. Och nu ska jag trycka i mig det här ⬇ annars kan det gå illa.

Röjer kaoset.

Kategori:

Såja. Efter två timmars städande är jag klar. Skulle inte kunna påstå att jag var speciellt aktiv i hela två timmar. Men klar nu.

Det är dags för fredagsmys

Kategori:

Gym.

Kategori:

Gymmade imorse på skolan och nu kör jag andra passet för dagen på actic. Actics gym är roligare än det i skolan.

Onsdag.

Kategori:

För första gången på väldigt länge använder jag en riktig skolbok, med uppgifter på ett papper brevid. Ingen dator, inget internet. Hej vigy.

Tillbaka.

Kategori:

Endorphiner. Du älskade endorphiner. Mage på gymmet, sex kilometer i skogen. Just love it.

Måndag.

Kategori:

Tror jag sitter och trycker i mig världens största äpple.

-

Kategori:

Vad lördagskvällen består av. Bilhäng. För tillfället i Vingåker.

Lördag.

Kategori:

Småplockat lite, dammsugit, diskat, duschat, tvätten hängd. Känner att vuxenpoängen bara trillar in. Månadens elräkning har dessutom kommit, kanske ska betala den också när jag ändå är igång.

Fredag.

Kategori:

Idag hade jag min första dag på vigy. Spännande med ny skola. Börjar friska till lite också. Ligger och myser med Jensan nu. Kollar på nån rulle, hänger med lite halvdant. Myser med popcorn. Min soffa kommer bli kaos. Ingen kommer förstå något av det här inlägget, men det var lite av min fredag.

Frukost.

Kategori:

Trycker i mig allt jag kan för att friskna till. Klarar inte av det här.

Rastlös.

Kategori:

Jag har legat i samma soffa, framför samma film, med samma glad juice i snart evigheter. Dear John har gått på repeat hela dagen. Orken att leta fram någon annan finns inte. Orken att ens resa mig ur soffan är som bortblåst. Febern har tagit över. Trycker ner min annars så pigga kropp. Förstår inte hur jag lyckats bli sjuk. Jag som alltid är frisk.

Tisdag.

Kategori:

En liten mellis innan gymmet. Ett halvt äpple och grönt te.

Lyxar till det.

Kategori:

Även fast allt är kaos, saker överallt, kontrakt hit och dit, så trivs jag något så otroligt bra. Nu kan jag äntligen gå naken utan att någon stirrar ögonen ur sig, bajsa med öppen dörr, diska under rinnande vatten, fylla kylskåpet med de saker JAG tycker om och faktiskt få den egentid som jag så mycket behöver. Det här kommer bli bra känner jag.
Nu ska jag återgå till det här ⬇

Måndagens.

Kategori:

En påminnelse till mig själv.

Kategori:

Kom ifrån “inte-just-nu”-tankarna i dag. Inte i morgon. Och säg inte heller kanske eller snart. Du måste våga ta beslut. Du kan inte lyckas med något utöver ditt vanliga beteende om du väljer att skjuta upp allting. Hitta maggropskänslan. Den där känslan som säger att nu är det bara att köra på och snart så når du din målvikt. Gör upp en plan som du följer för att verkligen nå ditt mål. Vinnarna har planerat för att ha tur och flyt!

En snabbis innan frukost.

Kategori:

Och då menar jag verkligen en snabbis. Var bara ut och sen in lika snabbt.
Nu väntar en redig frukost på havregrynsgröt, en stor kopp te och multivitamin.

Godnatt.

Kategori:

Linnea däckade brevid mig en timma in i rullen vi slagit på. Hon snarkar. Funderar på att göra samma sak. Hon och jag. I mitt lilla krypin på hagavägen. Min lya. Mitt crib. Mitt hem som tog oss nio timmar att släpa upp till tredje våningen. Nu ska jag snarka. Godnatt fellas.

Juste, hittade en charmig trosa. Bjuder på den. Godnatt igen.

Lördag.

Kategori:

Hämtat nyckeln till MIN lägenhet.