linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Chacha

Kategori: Allmänt

Vi var kommer precis från Erikslund, där var vi in en sväng på Ikea och sen elgiganten där jag fynda min mobil "Htc Chacha". As nöjd!

If people are trying to bring you down, it only means you are above them

Kategori: Allmänt

.

Softar

Kategori: Allmänt

BOOM

Kategori: Allmänt

....Och där fick jag feber också. Alltså inte bara öroninflammation nu, som om inte det skulle vart nog? Snart lär jag ju få lung cancer eller nå liknande.

.

Kategori: Allmänt

Kategori: Allmänt

HelvettesMåndag!

Kategori: Allmänt

Gosar in mig framför tv'en med mitt överkast. Har ingenting att sitta på, soffan som stog här tidigare har förflyttats ut till mitt nya hus. Troligtvis smittade Linnéa ner mig det första hon gör när hon kommit hem från turkland, man tackar!

KlickKlick

Kategori: Allmänt

Har ni någonsin kraschat stenhårt i golvet när ni dragit igenom er garderob? Ni vet, när man inser att allt vettigt man äger egentligen består av tre trashade BHar och två Bjön Borg hipsters med avdragen resår? Jag hade en sån dag igår, då allt jag äger var dynga och uppfläkta ketchupflaskor. Idag tog jag tag i hälften. Det är så förbannat skönt när man sitter här och gör ingenting. Det där "Ingenting" har en fantastisk påverkan på mitt shoppingbegär. Allt jag ser vrålar "KÖP MIG FÖRIHELVETE". Och jag köper! Inte klokt alltså

Herrfallet

Kategori: Allmänt

Kilar mot Kick offen med alla ettor.
Hare gött

FestHosMange.

Kategori: Allmänt

Roande.

NobelMoments.

Kategori: Allmänt

Köpte på mig en tårta, en blombukett och ett litet presentkort, packad ner varorna i en miljövänlig plastkasse och traskade upp mot Västerås sjukhus. 82 år är ingen ålder för en krutgumma. Vi satt i timmar på hennes sjuksäng och diskuterade böcker som behandlar vår existens djupa frågor. Att bara se på henne, denna beundransvärda lilla kvinna som fortfarande har den välsignade förmånen att få vakna utan krämpor, ger mig inspiration. Ord räcker ofta inte till för att beskriva en människas erfarenheter och kunskaper, än mindre när vi talar om de som är äldre. Jag kan sitta i evigheter och bara lyssna på damen. Hon får mig att längta till att åldras hand i hand med livets kommande och föregångna upplevelser. Keep going strong little miss sunshine, du glädjer mig.

MotSkolan

Kategori: Allmänt

Hey little girl on your way to class, loved by all cause you got that ass

Kategori: Allmänt

Proppade nyss i mig makaroner och köttfärs så där klockan 22.01 på kvällen. Knöka in den i magen bara! Inte njuta. Enbart knöka.
Idag trodde jag att jag skulle få med mig lite onödigheter hem från stan, men jag gick hem med väskan tom istället. Åkte sen in till Köping en sväng för att hålla min man i handen lite. Mysigt.

En Mindre Skoldag Kvar

Kategori: Allmänt

'
Fyndade ett par byxor inne på cubus efter skolan. Dock storlek 32. Kämpade i mer eller mindre fem minuter för att få dom enbart över rumpan, men sen kom ju det där med knappen också...
På kom dom i alla fall, men sen om dom spricker eller går sönder det visar sig.

Första Skoldagen.

Kategori: Allmänt

Tog mig upp ur sängen för cirka en halvtimme sen och alldeles strax bär det av till skolan. Att gå upp klockan tjugo i sex när man börjar tio kanske inte känns sådär jätte poppis.
Men nu börjar jag i ny skola, med nya klasskompisar och nya lärare. Gosh vad jag har länktat efter den här dagen egentligen.
Over and out

What If

Kategori: Allmänt

Sun-dag

Kategori: Allmänt

I dag har jag staplat ved. Sju timmar toltalt. Det är ungefär på den nivån min träning ligger på just nu hehe. En miljon vedklabbar. Värk från anklarna upp till brösten. Jag är en ren och skär sommarfettis.

Livling

Kategori: Allmänt

Väntar in Amanda och CO

Kategori: Allmänt

CrAzY!

Kategori: Allmänt


Åkte in med pappa till stor staden för att handla lite, och så får vi set det här på big inn parkeringen. Helt galet!

...

Kategori: Allmänt

Jag önskar jag hade en frisk pappa.

BullbakMittINatten

Kategori: Allmänt

180ml/6.Ofloz.

Kategori: Allmänt

Korkade upp min Face Mist från Make Up Store och duschade snoken. Eftersom jag är helt född bakom flötet när det kommer till sminkning och high tech som "skincare system" så var det här top of the news i mitt badrumsskåp. I fyra dagar har jag sneglat mot flaskan men inte riktigt vågat mig fram. Men idag slog jag till. Ett sprut. Oh my. Två sprut. OH MY. What a rush! Den luktade så förbannat gott att jag körde en rejäl raggardusch och snortade upp halva flaskan. Så KÖP den för sjutton! 195 dineros.

Suck

Kategori: Allmänt

Misslyckades totalt med att tvinga R att följa med mig till Beach rocken. Så inge New kid för mig inte.
Ska istället stanna hemma, dra några drag med penseln på väggen sen tröst äta tills jag somnar.
Bye

HeavyRain

Kategori: Allmänt

... det är ett sjujäkla väder som hänger över Köping. Hela himlen leker rövare med knallpulver som slår ner lite varstans. 

22.37

Kategori: Allmänt

Ligger och lökar i sängen, kom för en stund sen hem från övningskörnings kursen. Äntligen får jag börja övningsköra. Taggar. Ska även gå teorikurser varje tisdag. Något jag inte riktigt ser fram emot, men måste man så måste man. Bara att pina ut.
Imorn är det Beach rocken, tveksamt om jag ska gå eftersom jag inte hittar något offer att gå med. Får se om jag lyckas få med mig R. Vi hoppas på det bästa
Peace out

Full Rulle!

Kategori: Allmänt

Vart uppe sen tio imorse, fixat och donat lite här och var. Tog tag i penseln igår för att gå helt bananas på mina väggar i mitt lilla ute hus. Resultatet - Det visar sig.
Inte så mycket att skryta med än så länge..

Onsdag 07.52

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen!
Försökte desperat att somna om efter att William lämnat mig ensam i sängen, men klockan tjugo i åtta börjar katten vråla utanför, 07.47 hade det eskalerat så pass att det inte ens gick att dämpa med dubbla kuddar. Jag öppnade dörren, kliade henne lite under hakan och nu snarkar kattfan högre än när hon var utelåst.
Bra deal Linn!


16.08.2011

Kategori: Allmänt

Morsning korsning
Här ligger vi med varsit super fint sugmärke. Tjatar hål i öronen på William för han ska gå upp. GoooooodLuCk

Vad Gör Vi, Nu Kör Vi

Kategori: Allmänt



Överlycklig!!

Kategori: Allmänt

Bjuden på en resa till Thailand av Williams mormor och Göran. Fyfan det bara sprutar glädje tårar!!! Thailand here I come

Up&Go

Kategori: Allmänt


Snörar på mig dojjorna för en springtur!

I Min Stora Väntan

Kategori: Allmänt

Första inlägget på min nya blogg "YEYH"
William stack iväg här för ett tag sen. Ensamheten och att inte ha nån att prata med suger. Sitter och hmmm'ar lite för mig själv ibland bara för att kolla så stämbanden fortfarande fungerar.