linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Min humor.

Kategori: Allmänt

On the road.

Kategori: Allmänt

Glad chey påväg till linnsan i Örebro för att spendera natten där.

Ica, willys, frukost, trybooster.

Kategori: Allmänt

 
Standardhäng på Ica, blev en tur till willys också. Har nån typ av mongo kompis, orka henne liksom. Tog min sista trybooster äntligen, stått ut med den där snussmaken 60 dagar i rad nu. Tack och lov äntligen slut.
 
 

Mar. 29, 2013

Kategori: Allmänt

Misslyckad omelett.

Kategori: Allmänt

 
Kastade ihop vad som ska föreställa en omelett. Ser mer ut som en äckligt kladdigt grönsaksröra. Men äckligt var det fanimej inte. Mättande så in i noooorden.
 
• 2 ägg
• 2 äggvitor
• 200g wokgrönsaker
• 170g kräftstjärtar
 
Totalt 398kcal, inte illa pinkat. 
 

Inspiration.

Kategori: Motivation

when you want to succeed as bad as you want to breathe then you'll be successful
 
Får spring i benen bara av att kolla. Fyjäkla synd att jag inte kan springa.
 
 
 
 
  

Som vanligt.

Kategori: Allmänt

Nomnom.

Långfredagen.

Kategori: Allmänt

 

Igår kväll tänkte jag verkligen "nej men jag skiter i att ställa klockan, imorn ska jag sova länge". Vad händer? Jo vaknar halv åtta och det var ett jäkla mission impossible att somna om, så höpp upp ur sängen och ner i tvättstugan. Medans tvättmaskinen rullade körde jag på med tabata intervaller, hopprep, gummiband, grodhopp och diverse olika övningar för hela kroppen. 48 minuters träningspass √ 

 

Vill typ avlida närmsta dagarna för tiderna på gymmet är nå helt sjukt kassa. Får tuppjuck och blir rastlös. 

 

Svälj och le.

Kategori: Allmänt

Startar dagen på bästa sätt.

Kategori: Allmänt

Efter en promenix på tre km slår jag mig äntligen ner för att äta en brakfrukost. Gröt, knäckemackor med kvarg och te. Trycker samtidigt in det sista i skallen inför provet idag. Vill faktiskt lära mig det här, helt sjukt intressant. Vem hade trott att jag kunde va politik intresserad? Suprise.

Bättre sent än aldrig.

Kategori: maaaat

 

Fyfanken, inte haft havregryn hemma på minst en vecka. Saknat min morgongröt nå helt brutalt så efter att jag vart och storhandlat idag så tryckte jag i mig en portion innan gym. Det knulla i munnen. 

 

Snygg kompis.

Kategori: Allmänt

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Redig bloggtorka. Tränar på som vanligt med en kass ljumske som jag mer än gärna skulle cutta av och kasta i sjön i utbyte mot en ny. Om det ändå var så lätt. Fyjäkla mycket plugg för tillfället också, så ni får nöja er med ett inlägg lite då och då. 
Höres!
 

Godnatt.

Kategori: Allmänt

Lunchtime.

Kategori: Allmänt

Fredag.

Kategori: Allmänt

Skoltrött deluxe. Gick upp som vanligt imorse, åt min frukost, fixade mig, diskade lite. Men när det kom till att knyta skorna och knata iväg till bussen huvet ba "NOOOOOO DON'T DO IT, STANNA HEMMA", och kroppen ba "Ja okejdå, bara för att du tjatar". Så jag blev hemma. Wops.
 
Sovit en stund till, ätit en till frukost *:)* och ska snart dra på mig gymtightsen. Har inget sug för att träna själv idag, det är en sån dag då jag vill ha någon som styr mig genom hela passet och visar nya övningar, Linnéa where are u?  Hon har svikit mig och actic för att gå över till citygym så från och med 8 april söker jag ny träningskompis. Du ska gilla snacka goja i omklädningsrummet, ha många grymma övningar på lager, inte snacka för mycket skit väl inne på gymmet och du får inte vara dumblondinblåst. 
Tack på förhand.
 
 

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Vilken respekt jag har för tjejer som är så pass självsäkra att de öppet vågar ge komplimanger och stötta andra tjejer även fast de inte känner varandra. You go girl ♥ 
 

Mar. 21, 2013

Kategori: Allmänt

Min dag.

Kategori: Allmänt

 

Hela dagen har jag spenderat tillsammans med Linnéa, hela dagen förutom två timmar (17-19). Förmiddagspasset körde vi på citygym och nu kvällspasset på actic. Skönt med lite variation här och där.

 

Flängt till ica maxi två gånger, första gången för köp av krubb andra gången för att hämta ut vårt paket från mmsports. Aminosyror, fettförbränningspiller och två kilo protein. Avlider, kan man bli så här glad över ett paket? Vill bara testa allt på en gång!

 

En lunch.

Kategori: Allmänt

En minilunch på 100g rostbiff, tomater och te. Skrivit kostschema till mig också. Känner att jag fuskat alldeles för mycket på senaste.

Gör som alla andra tjejer.

Kategori: Allmänt

Och knäpper ett spegel-posar-kort i sportbh och luvtröja för att se mindre fet ut, dock inte städat rummet så bjuder väl lite mer på mig själv än vad resten gör. 

 

Annars då så ja. Hoppade skolan idag då jag kom fram till busshållsplatsen och insåg att busskortet låg kvar hemma. Bara vända och gå hem igen. Har precis kört tabata intervaller (brutalt jobbigt, ladda ner appen gott folk) och tror jag ska ta tag i att städa lyan. Eller åtminstone tvätta. Kanske.

 

En tripp till Ica väntar och sen gym tillsammans med Linnéa. Rätt chill asså.

 

 

And i'm just like.

Kategori: Allmänt

Mar. 18, 2013

Kategori: Allmänt

Söndagsmyset.

Kategori: Allmänt

Kan nu välkomna söndagsångesten.

Gym.

Kategori: Allmänt

En jäkla massa magövningar som orsakade en jäkla halsbränna. Var tvungen att avsluta för det blev för mycket sura uppstötningar. Gick istället på bandet, skavsår deluxe nu.

Mitt bästa köp.

Kategori: Allmänt

 

Mina aminosyror från Star nutrition. Smakar allvarligt som saft, är nästan så att jag dricker det som saft också. Ibland blir det två om dagen, ibland bara en under träningspasset. Måste inom en snar framtid beställa nytt för snart har jag snortat hela burken. Kör just nu på pineapple men fundar på att testa en ny smak, watermelon kanske? Hur som haver är det en produkt jag skulle tipsa alla om. Inte bara för att den är god utan också för att jag känner mig piggare under/efter passet och återhämtar mig snabbare. Ett minus skulle väl kunna vara att man inte känner av träningsvärken på samma sätt. 

 

 

Morgonpromenad.

Kategori: Allmänt

 

 Train inZane  i lurarna och inte ett jäkla moln på himlen. Gött mos.

 

Älskar att vara så brutalt snygg.

Kategori: Allmänt

*skämt host*

 

Oooooh helt slut i biceps, dör koffeincrash-döden. Tyckte jag hade kass energi på gymmet så tryckte två koffeinpiller. Dippen efter det går ju knappt att beskriva. Tröttade ut biceps ordentligt idag, ökade vikterna och damn vilken bra kontakt jag fick. Avslutade med armhävningar 3x12 för att ta ut mig in i det sista. 

 

Efteråt mötte jag upp bruttan på bilden och vi gick till Ica (standard). Hängde väl där nån timma och nu är jag finally hemma. Vad tusan ska jag trycka i mig nu då (FÖRSLAG?!), har sån jäkla mattorka för tillfället.

 

 

Mar. 16, 2013

Kategori: maaaat

 

En väldigt liten frukost innan mitt morgonpass. Är så in-i-norden taggad för att köra biceps (favvon), så ska alldeles strax bege mig mot gymmet. Efter alla mat jag tryckte i mig igår så har jag en del överflöd att göra av med. Längtar sönder tills halsen är helt bra så jag kan kicka igång med cardion.

 

 

Förrätt.

Kategori: maaaat

I vanlig ordning kör vi brudar på halv åtta hos mig. Idag är det Alice som bjuder, förrätten ligger redan fint i magen och nu är det dags för varmrätt. Nomnom.

Köttaa.

Kategori: träning

Lite lättare vikter med fler repetitioner. Gick fint. Dåligt mör nu.

Fredag.

Kategori: Allmänt

 

Vill inget helre än att åka hem just nu, vill inte va kvar i skolan och ha lektion med 96or, äta lunch själv eller fokusera på skolarbetet. Vill åka hem och veva vikter på citygym. Ska för första gången sen jag sträckte mig testa köra ett benpass, pray to god att det går bra. Får köra lugnt. Sen så har ju jag lite utav ett problem med att avsluta passet mitt i (tex när jag gör illa mig), kan bara inte släppa sakerna och gå där ifrån även fast det kanske är så man ska gö. 

 

 
Okej fokus nu Linnsan, annar kommer en bitter Maria och tar mobilen av dig. 
 
 

Kategori: Allmänt

Känns bra.

Kategori: maaaat

Inte riktigt bra i halsen än men det går förträffligt bra på gymmet ändå. Är precis klar med ett helkroppspass på apalby, kört på 80% av min maxvikt. Fick lite känningar av ljumsken menmen.

Sockersug.

Kategori: maaaat

Har haft ett så sjukt sockersug de senaste dagar. Lindrar det med light cola.

Kvällssnack.

Kategori: maaaat

 

Kreativ kvällsmat va? Orken att laga mat finns bara inte.

 

Destroy what destroys you.

Kategori: maaaat

Middag.

Kategori: maaaat

Längesen jag la upp vad jag åt, visst var det?

 

Yes, men here we go. Kyckling som jag kokade tillsammans med buljong, tomat, diverse grönsaker och rödbetor. Avlider munorgasm tja. Eller kunde ha vart ifall det inte var för min täppta näsa. Tror jag saltade alldeles för mycket egentligen, men vad gör man inte för att få smak på skiten som sagt. 

 

Små blir stora.

Kategori: Allmänt

Igår firades mina fina vänner som fyllt 18, hade riktigt kul med en sarlig blandning av folk. Idag har jag legat halvdöd i soffan. Som vanligt. Hunnit med en sväng till mormor och snart blir det film mys.

Lördag.

Kategori: Allmänt

Blivit lite mycket fest på sistone, men äh vafan vi kör på idag också. Botten upp, ses i dimman, chillevippen osvosv!

Kvinnornasdag.

Kategori: Allmänt

My ass, det är min dag varje dag.

 

Förövrigt, febern har börjat lagt sig. Verkar som om pencelinkuren sköter sitt jobb. Damn it feels good. Snart back on track igen, hoppas jag. 

 

Annars så har jag vart ute på stan och rännt idag, lämnat CV etcetc osv på posten. Kan ni föreställa er mig cykla runt som en galning på en såndär gul postcykel i sommar? Mord i blicken typ. Ingen skulle våga stå ivägen. Hehe.

 

Frukost.

Kategori: Allmänt

 

Grötfrukost @ Linnéas place.

 

Kvällsgos.

Kategori: Allmänt

Kompisen bad mig komma över på kvällskvisten, nu ligger vi i sängen med nån proteinkaka. Nomnom.

Fuck the world, i am a panda.

Kategori: Allmänt

Uppstoppad.

Kategori: Allmänt

Sjukface. 

 

Med sju klädlager på mig så kunde jag gå ut utan att frysa. Hade lite uppgifter att hämta i skolan. Två timmars pendling för en timmas skola, låter bra va?

 

 

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Jaha nehe, här sitter jag. Halsfluss deluxe. Låter som om jag låtit cigaretter förgifta mina luftvägar i 60 år, men nej det är halsfluss. Nästan så dödsångesten kommer krypandes.

Gratis tips.

Kategori: Allmänt

Varsågod *:))*

Rutiner.

Kategori: Allmänt

Jag är en såndär nördig rutinmänniska som behöver rutiner i mitt liv för att kunna gå runt. Blir galen om jag inte får min älskade gröt på morgonen.

Underbara.

Kategori: Allmänt

 
Ibland så får jag en sån här dag då jag verkligen bara känner hur mycket jag uppskattar mina vänner, då jag bara känner hur lyckligt lottad jag är som fått så otroligt fina människor i min omgivning som bryr sig om mig i alla lägen. Såna vänner som har stannat hos mig när jag haft mina dåliga stunder och såna vänner som skrattat med mig genom de bra stunderna. Mina fina flickor. Fyfan vad jag tycker bra om er, jag älskar er nå så otroligt mycket. Lämna mig aldrig för jag behöver er i mitt liv för att kunna vara lycklig, ni gör mig hel *fäller en glädjetår*. Tyckte bara ni skulle veta det.
 
 

Dagen än så länge.

Kategori: Allmänt

Efter en fyra timmars bilresa med tidernas bästa rockklassiker dunkandes hela vägen så landade vi äntligen i Iggesund. Väl framme blir jag attackerad av Ima. Oh my lord vad saknad byrackan vart.

Sheldon cooper.

Kategori: Allmänt

"don't you think if i were wrong i'd know it"

Humor.

Kategori: Allmänt

F*TTA!

Kategori: Allmänt

HELVETTE! Drog precis på mig en grov jävla sträckning i ljumsken. Fan vad förbannad jag blir.

Godmorgon.

Kategori: Allmänt

Kvargen ligger fint i magen, musiken rullar på i vardagsrummet och jag sitter lite sådär smått tillbakalutad på en stol i köket för att uppdatera er. Låter som en fyjäkla fin morgon va? Sol ute också, viktigt tillägg.

Ska snart kila iväg till mitt andra hem och dra av ett tricepspass. Har nån liten kärlek för just triceps.