linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Nyårs frukosten.

Kategori: maaaat

Laddar upp inför en galen kväll med partypinglorna. Fullast vinner.

April.

Kategori:

 

Bodde in mig ordentligt hemma hos min moster, fick mitt egna rum och allt. Tränade en del, började få in rutinder i vardagen och bestämde mig för att va lite crazy så tog hål i tungan. Umgicks galet mycket med Ronny, näst intill varje dag och känslorna växte fram. 21 april hade vi vår första fylle-puss, vilket han inte minns men jag gör. 

Var ut på Scheele för första gången och beställde min allra första drink *stolt*. Träffade min underbara vän Linn. Rensade ur huset i munktorp tillsammans med min syster. Försökte plugga ikapp skolan endel men gick käpprätt åt helvete. Hängde mest med Linnéa de lediga stunder jag hade och njöt av att vårvärmen var påväg. Bråkade en hel del med soc, gick på flera möten, fick byta barnhandläggare och gå på ännu fler möten.

Söndag.

Kategori: maaaat

Perfekt att komma in till efter en löprunda i kylan.

 


Började men en del magövningar på golvet i vardagsrummet, värmde upp med att hoppa hopprep och sen drog jag mig ut i kylan. Nu har jag precis fixat varm oboy och bär. Min oboy är gjord på mini mjölk, två teskedar kakao och två teskedar honung. 

Mars.

Kategori:

 

Mars. Födelsedagsfester gick av stapeln. Efter veckor med bråk så blev min pappas begravning i köping. Jag skaffade mig ett gymkort och började tänka på vad jag stoppade i munnen. Hade min första krogen debut på Hantis i Köping, tyckte det sög så tog klackarna i handen och gick hem. Flyttade ut alla mina saker från munktorp till mitt nya "hem" hos min moster, hennes man och deras småknådar. Jag började umgås med min tiger, som vänner till en början och så fortsatte det ett bra tag.

Februari.

Kategori:

 

Februari var någorlunda ohändelserik. Festandet fortsatte men inte i samma mån. Pappa las in på sjukhuset i köping och jag fick tillstånd från skolan att plugga hemma så jag kunde sitta med honom hela dagarna. Varje dag i tre veckor satt jag med han på sjukhuset och halkade efter nå så kopiöst i skolan. 22 februari dog min pappa i cancer och jag tvingades flytta från mitt älskade hus på landet. 

Januari.

Kategori:

Tänkte att jag gör väl som alla andra bloggare gjort innan mig, går igenom året som vart.

 


Januari vart helt galet fartfyllt. Partyprissen inom mig gick bananas och det blev galet mycket galej. Jag var lyckligast på jorden, hade en pappa som var på bättringsvägen, underbara vänner och fartfyllda helger. Livet var en fest. Skolkade gjorde jag också, nå så in i norden, fast hade alltid pappas tillstånd för han inte ville spendera hela dagarna själv hemma i Munktorp. Han lät mig va hemma helt enkelt. Några dagar och vissa helger spenderades på sjukhuset tillsammans med pappsen, men varje sekund vi hade ihop var värd guld. Skrattade alltid, jag hade en sån där pappa som såg allt positivt, en sån som trodde allt skulle ordna sig i slutändan. 

 

Vet inte riktigt vad jag gör på "muskel bilden", antar att jag hade tränat. Minns inte med vad, men minns att jag såg mig själv som sjukt biffig, även fast jag var tanigast på jorden med mina 45 kg. 

 

Jag var verkligen världens lyckligaste tjej, på riktigt. Önskar jag kunde ta mig tillbaks till den tiden.

Blir snygg och så.

Kategori:

Tänkte att håret skulle bli lite blont, det blev orange.

Testar.

Kategori:

Nyårs sminket. Troligtvis.

it's amazing how someone can break your heart and you can still love them with all the little pieces.

Kategori: Allmänt

Det är nå fel på mig.

Kategori: Allmänt

Dör trött-döden efter att tryckt i mig sisådär 700 kcal, matkoma deluxe! Bra kalorier dock, men yeah. Åh Harry Potter började precis på 5an, bäddar upp med sju kuddar i sängen och kryper ner under rena lakan. Var väl en sex veckor sen jag hade det (jag är äcklig och orkar inte tvätta, ja) woopwoop.

Okej jag ljög om det där med rena (pås)lakan, bara tvättat det där som man ligger på för jag (o.O) råkade tydligen spy ner det i sömnen. Freeeesh chey, haha nog nu. Godnatt!

döing.

Kategori: träning

Har jag inte träningsvärk imorn så hoppar jag från en bro. Tog ut mig rejält på både benpasset och när jag körde biceps. Träningsvärk komsi komsi!! Jag väntar på dig.

Go bananas.

Kategori: träning

Upphopp på bänk med squats.

 


Stört jobbigt benpass. Helt galet. Nu ska jag ställa mig och laga lunch, lax, rödbetor, sallad och ägg tänkte jag mig. Nomnom, sjukt hungrig.

Morsning folks.

Kategori: maaaat

Gröt i vanlig ordning.

 


LEGDAY! 

Vaknade tre minuter innan mitt alarm ringde, den ni?! Så uppe med tuppen kan man nog säga att jag är. Jag är så sjukligt taggad för gymmet idag, ska köra ben nu på förmiddagen, sen biceps på eftermiddagen. 

Torsdag.

Kategori: träning

Mitt andra gympass köttade jag triceps/axlar. Fick till sjukaste passet någonsin och så här tre timmar senare skakar armarna fortfarande!
Blev nå så sjukligt irriterad på gymmet, (hatar verkligen när nån snackar hål i öronen på en under träningspasset) så kommer det fram en jäkla grabb och stör mig tre gånger om, snackar på om ovärda saker. Det enda som rullar i min skalle är "fuck off och låt mig va".

Inge mer om det nu. Snart kommer Lo och Linnéa över. Kvalitetstid med bästa brudsen, det behöver jag.

Proteinpankakor.

Kategori: maaaat

Världens godaste.

 


1 ägg

2 äggvitor

1 dl havregryn 

1dl vatten

3msk mini keso

1dl proteinpulver (jag tog choklad)

1/2 banan

sinnesrubbat mycket kanel

 

Körde bara ner allt i blendern och WROOOM ett tag, sen stekte jag i olja. Super gott!

Gör det du älskar och gör det ofta.

Kategori: träning

Kul, bara jag och en discogymmare nere på fria vikterna. Musiken funkar inte och det känns som han flåsar mig i nacken.

 

Passade på att inviga mina nya shorts idag, 2 av 5 toasters, dom fick mig att kännas som om jag inte hade nån trosa på mig. Hej näcken på gymmet woop.

Ding dong.

Kategori:

Varför är jag så jäkla deep ibland. Legat i fosterställning snart en timma och tyckt synd om mig själv. När jag är på benen igen kommer jag skratta åt det. Men inte nu, nej nu ska jag bara förflytta mig från soffan till sängen och invänta John blund. Ber till Gud att han kommer. Annars är jag körd. Länktar också nå så sjukt till morgondagens träning, julen har gett mig två ofrivilliga vilodagar. Imorn blir det två pass. Måste sluta tänka på det för annars kommer jag aldrig somna, blir galet taggad så fort jag ens tänker på träning, blir lycklig. Så imorgon ska jag gå och skaffa mig lycka. Det förtjänar jag fan.

.

Kategori: Allmänt

Älskar att jag ser ut som en prostituerad så fort jag får alkohol i kroppen.

Kategori:

 

Baksmällan börjar lägga sig. Sovit i stort sett hela dagen, inte konstigt alls. Nu ska jag ut och springa, tänker springa bort de känslor som får mig att vilja spy. Springa tills jag spyr. Ja why not, lika bra det. Hejdå blöggen!

scheele den 25e.

Kategori: Allmänt

Gårdagen, helt jäkla spårad kväll. Träffade nog hela Köping på scheele och pratade nog med halva. Hade helt galet kul hemma hos Agnes i munkan, så sällan alla vi tjejer är med nu för tiden. Nej men spår i alla fall, en dyng Linnea är en bra Linnea, dra åt pipsvängen kul. 

Skrikrosa + Röd.

Kategori:

Taggad.

Kategori:

Ut till munkan för att fira bästa Agnes, sen vidare till scheele. Nu jäklar taggar vi brudar, klackarna i taket. Kom ihåg att det man inte minns har aldrig hänt.

Min jul.

Kategori:

Hela dagen har spenderats i solmyra tillsammans med Linnea, sjukligt med mat, skratt osv.

Jag har tydligen vart snäll i år.

Kategori:

 

Blir som ett barn så fort nån ens nämner julklappar.

 

Så jäkla glad över vad jag har fått, haha bästa mormor och morfar köper en whisky, och fyfan vad jag älskade det som Ronny gav mig, snacka om att killen känner mig. Proteinpulver, koffeintabletter och 400kr på Gymgrossisten. Bästa någonsin, fasiken vad glad jag blev!

en motgång är tillfällig. Att ge upp är förevigt.

Kategori: Allmänt

Inspo.

Kategori: Allmänt

Jag söker hela tiden nya människor jag kan få inspiration utav, några av mina bästa inspirationskällorna är min vän Linnea och pojkvännen, men får också väldigt mycket inspiration av att läsa olika träningsbloggar. Nu under julen är uppdateringarna som sämst, suger pung, så om det är någon som sitter med helt awesome träningsblogg på lager släng gärna in en kommentar.

Crazy gurls.

Kategori:

 

Efter frukosten blev det gym, lite mage. Eller ganska mycket mage. Ikväll är ju uppesittar-kväll, så ska alldeles strax dra mig hem till moster för att mass-äta skinmackor och risgrynsgröt! Ha en bra kväll folks.

Min morgon.

Kategori:

Gotti.

Kategori: maaaat

Nu jävlar.

Kategori: Allmänt

FYFAN vad jag förtjänar att sitta ner nu. Placerar röven i soffan, slår på tven och njuter. Njut njut njut. Det enda jag ska göra resten av kvällen. Hela jäkla dagen har jag bakat, pysslat, städat och förberett julmaten. Jag hatar att baka och jag hatar att städa (eller ogillar starkt), det värsta jag vet. Ända sen jag kom hem från gymmet har det vart full rulle här i min lilla lya. 
 
Ska försöka lura hit Ronkan, njuta lite mer (hehe), äta gott och tjocka oss. 

Jullov.

Kategori: Allmänt

Älskade ledighet. 
Äntligen fick jag sova ut ordentligt, låg och drog mig fram tills halv elva. Precis tryckt i mig frukost och nu väntar jag bara på att maten ska smälta lite för att sen kunna gå och träna. Känns som att jag har en miljon saker som måste göras idag, men kan knappt komma på vad det är som ska göras. Stressad i sin vanliga ordning.

Fint i kistan.

Kategori: maaaat

Kvarg, kanel, kakao, 1/2 banan, sharonfrukt, gojibär, valnötter och linfrön.

 


Dör trött-döden efter dagens gympass. Benen fick sig en omgång. 

Vi ska vinna vi ska ta dom vi ska göra köttfärs av dom!

Kategori:

Skolavslutning med spökboll, nu ska S2 kötta hela Vigy. Höhö.

På pricken.

Kategori:

Tja munorgasm.

Kategori: maaaat

Keso, nötter, russin, kanel och kakao.

 

Kakaon för att öka muskeltillväxten, kanelen för att öka förbränningen.

Före och efter träningen.

Kategori:

Ser inte ens ut som jag på bilderna, men tydligen så är det jag.

 


Drog en celsius innan träningen, det behövdes! Jag är en döing just nu. En ren jävla döing. Fick till och med höra att jag såg lite seg ut. Efter jag svept min 355 mililiters njutning gick jag in och verkligen KÖTTADE magen. Helvette alltså, helt galet pass. Bästa Linnéa som är med och pushar. Hon är min största motivation. 

 

Hade besämt mig för att åtminstonde cykla tio minuter efter styrken, men hela kroppen är så in i norden slut av för lite sömn, dagens dåligt matintag och minimalt med vila. Cyklade fyra minuter, gick sen ner i omklädningsrummet, satt och skaka ett tag, svepte min proteindrink och gick till Hemköp. 

Morgonens träning.

Kategori:

Kände mig tvungen att testa på kettlebells, helvette vad det tog.

Jag var ett knubbigt barn som tyckte om kakor.

Kategori:

En del frågor.

Kategori: Allmänt

Läser din pojkvän din blogg? Varför skriver du så sällan om honom?

Haha vilka annorlunda frågor (just saying), men nej min tiger läser inte min blogg, han kan väl klicka in på den ibland bara för att checka av lite, men inte regelbundet. 
Vårt förhållande är mellan oss och inget jag vill vika ut mig med på bloggen, och tror ärligt inte att han vill vara med heller.
 
Hur gör du din gröt? Jag äter också fiberhavregrynsgröt. 1 dl gryn + 2 vatten. Men din såg så sjukt god ut när den var så där mörk :)
 
Jag kastar bara ner 1dl gryn och 2,5 dl vatten i en skål, sen shopshop in i mikron i tre minuter, när jag tar ut den har jag i salt och kanel (mycket kanel, därför den är så mörk), sen ställer jag in den i frysen tio minuter. Haha gillar inte varm gröt.
 
Ibland så har jag även i linfrön, och de dagar då jag vaknar och känner mig superhungrig så gör jag även större portioner (idag t.ex.). 
 
Blir du ens mätt på så lite mat? ang. min lunch idag
 
OM jag blir. Jag äter ungefär vad tredje timma så behöver inte mer mat än så. Själv så tyckte jag inte att det var så lite mat.
 
Vad är din målvikt?
 
Min målvikt är att väga över 50kg, jag har precis lyckats ta mig över 50- sträcket på vågen och är skitnöjd över det. Ända sen september (då jag fick min egna lägenhet och började laga min egna mat) har jag legat mellan 47 och 49 kilo vilket jag tyckt vart lite tråkigt. Men vill helst inte tänka på vad som står på vågen utan mer hur jag känner mig i min kropp. 

Lunch/middag i exakta mått.

Kategori: maaaat

Biceps&axlar.

Kategori:

Två timmar senare - fortfarande helt slut. Körde hårt idag, tog ut mig ordentligt. Fanns stunder då jag på fullaste allvar trodde frukosten skulle komma upp igen.

Trött chey.

Kategori: Allmänt

Både igår och idag har vart riktigt sega dagar. Imorse snoozade jag en halvtimma (inte alls likt mig), men kan väl vara så att jag njöt lite för mycket av att ha min tiger brevid mig som låg och svettades lökar i bingen. En bra start på dagen. Vi lyckades i alla fall dra oss upp, efter mycket om och men (i hans fall efter mycket rygg-kliande). Drack ett glas protein oboy och sen stressade vidare ut i snökaoset som uppstått under natten. Att de aldrig plogar. 
 
Nu har jag lyckas få i mig koffein och piggnar snart till må ni tro!

Och frukost igen.

Kategori: maaaat

ÄÄÄÄÄLSKADE frukost, vad skulle jag göra utan dig?

 


Jag kör vidare på min vanliga frukost, fiberhavregryns-gröt, ett äpple, te och lite piller. Tröttnar aldrig, beroende. Men det slog mig imorse att mina äpplen börjar ta slut, har haft obegränsat med äpplen stå på balkongen ända sen september, till nu. Snart slut i kassen. Vad tusan gör jag då..

Titta titta.

Kategori:

Jag har alltid vart den där tjejen med fult kort hår, men se på fan. I'ts growing!

 


Jag gårdagen då, den var slapp. I skolan hade vi teori om anabola, fysatan så intressant! Känner verkligen att jag är inne på rätt linje nu. Även fast hela samhälls-grejen kanske inte är min grej med högar av böcker som ska läsas och ton med uppsatser som ska in varje vecka, så får jag göra det jag älskar (träna) under skoltid och dessutom läsa ämnen som faktiskt intresserar mig. Bra val där Linn! 

 

Direkt när jag landade i Köping kom mormor och hämtade mig, tanten hade bestämt sig för att bjuda på lax, rotfrukter (i form av rödbetor och polkabetor) och sallad. Lite annorlunda mat för omväxlingens skull. Nomnom, njöt av varje tugga.

Julklapp till mig från mig.

Kategori:

Tisdagens frukost.

Kategori: maaaat

Promenad.

Kategori:

Gick till pappas grav för att gräva fram kransar och lyktor som blivit begravda i snön.

Smartass.

Kategori: Allmänt

Haha en sak som precis slog mig. Hur underhållande skulle det inte vara om det fanns övervakningskameror inne på actic. Få övervaka en Linn som tar egopics varje dag och gör fula miner/ansträngande miner genom övningarna. 

Biceps och rygg.

Kategori:

Dagens träningsbilder. Nej min mage är inget att hänga i granen än så länge.

 

Fick till ett riktigt bra rygg/biceps pass idag på gymmet. Ska även ut i skogen och springa lite senare. Behövs mer cardio nu innan juldagen och nyår då de superslimmade klänningarna ska på. Ska börja dra ner på kaloriintaget och öka konditionsträningen ända fram tills 2013s start (om vi nu överlever den 21 december). Känner att magen och låren är de område som behöver tightas till mest, så nu kör vi GOGOGO!

 

Passet såg annars ut såhär:


Chins 4x12 
Kabelrodd 3x12
Marklyft 4x15
Hantelrodd 3x12 på varje arm
Bicepscurl med stång 3x12
Hantlar 3x12 på varje arm

 

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet slut nu. Time 4 food.

Klappat och klart.

Kategori: Allmänt

Ligger halvlutad mot soffbenet med en lila filt över axlarna. Har för mig att pappa gav mig den förra året, en present från företaget han arbetade för. Han skulle inte ha nytta av den sa han, så nu värmer den mig istället. Halsen börjar ge vika, I am never (ever) sjuk så det vore ju typiskt om det skulle slå till nu. Tevattnet kokar och musiken strömmar ur min Thinkpad. Yep, den lever än. Trots tre veckor i min obarmhärtiga klumpighet.

Plugget går åt helvete, men det är en femma som jag förhoppningsvis tar igen i morgon. Last day standing.

Ett skepp kommer lastat

Kategori: maaaat

- Med vadå?
MAAAAAAAAAAAAAT!

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.

Kategori:

Tror jag måste sluta umgås med min mormor så mycket, med tanke på att jag börjar låta som henne ↑

 

Anyway, tror ingen har lyckats undgå mina predikningar om hur mycket jag hatar snö, kyla, slask etcetc osv, allt som har med vinter att göra helt enkelt. På senaste har jag fått lite ändrad uppfattning om det (så länge det håller sig under -10 och inte snöar), jag börjar faktiskt tycka om snön (WTF) perfekt löpväder, kom precis in från den härligaste rundan på länge och jag älskade det!! Helt sjukt jobbigt att pölsa sig fram i snön, få kämpa för att inte halka och på köpet bli dyngsur. Kalla mig galen, men jag är kär.

Jag saknar dig massor.

Kategori:

Är det inte sjukt att ens liv bara fortsätter även fast det tagit slut för en person som man älskat så mycket. Är det inte sjukt att man går hela dagarna och spelar obrydd men så fort man får en stund för sig själv vill man slita av sig håret i sjuka ångestattacker. Är det inte sjukt att man kan le utåt när insidan bara gråter. Jo det är sjukt. Jag är sjuk.

Planerare.

Kategori:

Jag och Linnea planerar julafton ihop.

Lördag.

Kategori:

Imorse tränade jag ihop med Pierre och direkt efter drog jag mig hem till mormor. Hon bjöd på krubb och sen julbakade vi lite. Nu doftar det jul här på kihlmansgatan.

Fredag.

Kategori: Allmänt

Idag är jag en liten suris. Ska nog ta mig en springtur såhär klockan nio på en fredag. Redan kört ett ett styrke och ett cardiopass, men kan inte få nog. Känner bara för att dra på mig pjuxen och sen springa dit benen bär mig. Så får det nog bli. Yes.

Uppladdning.

Kategori:

Alla som kallar mig LCHF'are kan ju nu observera kolhydraterna på tallriken.

 


Laddar upp för dagens andra gympass med min köttfärsblandning (som jag käkat i stortsett hela veckan), matvete, lite grönt och sweetchili sås. Tänkte mest köra cardio sen, men också lite chins och några magövningar.

Kvalitetsbild.

Kategori:

Gympass #1

 

Hemma efter dagens första gympass, köttade sönder benen. Tog tyngre vikter och körde 10 repetioner istället för 12 som jag brukar kö. Fan vad jag älskar känslan när man näst intill får krypa hem efter ett pass. Det är ungefär som en klapp på axeln som säger "bra jobbat". 

Godmorgon fellas.

Kategori: Allmänt

Är ledig från skolan idag (ledig, inte "ledig") så jag hade tänkt gå upp tidigt och gymma ihop med Linnéa och Lo. Halv sju vaknar jag och går till toan, det är helt galet mörkt ute, kände att bingen lockade mer än att gå upp så jag tänkte att jag lägger mig väl och snoozar tills tio över sju. Alarmet jag hade ställt hörde jag inte ens, lyckades stänga av det i sömnen, eller nå liknande. Blir så sjukt irriterad när jag lyckas försova mig. Fan för mig ibland.

Standard.

Kategori:

Dagens bilder.

Kategori:

Sprungit runt i hela lägenheten och borstat tänderna, haft lektion om hur man tejpar benhinnorna + hälsenan, åt gröt med blåbär till frukost och gymmade under lunchen. Min dag i stortsett.

Packning till skolan.

Kategori:

Tävling.

Kategori: Allmänt

Är med och tävlar på http://svettlukt.myshowroom.se/2012/12/13/tavling-vinn-produkter-varda-1200-kronor-fran-budofitness/

Motivation.

Kategori:

Jag är i himmelriket.

Kategori:

Vet inte om ni märkt det, men jag tycker det är helt sjukt kul att lägga upp maten på tallriken.

 

Hade inte ätit något sen klockan tolv (förutom en riskaka och shake, räknas inte) så lassade på ordentligt med mat i tro om att allt skulle slinka ner. Jo tjena. Snormätt nu i alla fall (weird), ska sätta mig ner och ta tag i lite skolarbete och om cirka en timma ta en powerwalk i mörkret. Bästa mörker.

 

Mitt pass på gymmet idag såg ut såhär:

bänkpress 3x12 utan vikter

militärpress 3x12 2,5kg på varje sida

smalbänk 3x12 utan vikter

franskpress 3x12

pushdown med rep 3x12 18kg

sidolyft med hantlar 4x12 4kg

Instagram.

Kategori:

 

Onsdag.

Kategori:

En fyjäkla onsdag. Slutar om två timmar, ser fram emot att sova på bussen.

Tisdag.

Kategori:

På gymmet och vevar med vikterna. Idag är det helkroppsschema som körs, som vanligt varje tisdag och torsdag.
Det blir lite skillnad på att gymma på actic och här i skolan. På actic kör jag mitt eget schema, delar upp passen i olika muskelgruppen och tröttar ut varje muskel maximalt, här på apalby är det som cirkelträning med hela kroppen, snabba repetitioner 3x15 och 20 sekunders vila emellan.

Frukost på schemat.

Kategori:

Tänkte testa nå nytt idag (enbart för att kanelen är slut), testade ha i kakao i min gröt nu på morgonen. Det smakade ungefär som en osötad kaka kan man säga.

Ge aldrig upp.

Kategori: Allmänt

 Ibland kommer ju de här dagarna då det känns som att man inte har tid för något och det känns omöjligt att hinna med allt man vill. Då gäller det att hålla fokus och prioritera det som du mår bra utav. Personligen så värderar jag träningen väldigt högt eftersom jag känner mig själv och vet att jag blir piggare, mår bättre och orkar mer när jag får träna ett pass.
 
Det jag typ vill få fram är att alla prioriterar olika saker. Väldigt många skyller på att de inte har tid att träna, men har du tid att titta på tv så har du fanimej tid att träna också, det gäller bara att prioritera och välja rätt. 

Din kropp utför och genomför det som ditt huvud beställer.

Kategori: Allmänt

Matkoma.

Kategori:

Okreativ.

Kategori: Allmänt

Bloggandet ligger väl lite på hyllan för stunden. Är en rätt okreativ person utav mig och känner mest att jag skriver om samma sak hela tiden, "Tjena tränade idag" eller "Tja, kolla vad jag äter". Blogg.se appen ligger nere också så då passar jag på att ta en break, samla inspration och fundera. Bye fellas.

Deep.

Kategori: Allmänt

En djuptänkande bakis Linn hänger i soffan, gjort hela dagen. Det gnager i huvudet på mig av beslutsångest.

PEACE&LOVE.

Kategori: Allmänt

 
Bestämde mig finally för att lägga in mina kamerabilder på datorn, därmed alla peace&love bilderna och hundratals andra bilder. Insåg att det inte finns någon som jag inte har en fyllebild på, köping invånare se upp, jag har en hake på er allihop.

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör.

Kategori: Allmänt

Standarfras, yes i know.
Här har ni gojibär, sharonfrukt, päron, klementin, finn crisp med kesella på och citronvatten.
 

Man måste äta för att bli stor och stark.

Kategori: Allmänt

Gaaah jag dör, munorgasm.
 

50g gravad lax, 50g keso, tomat, gurka, paprika, grönkål, purjolök, rivna morötter och såna där gröna starka saker. Lyxade till det ordentiligt med fisk. Äter så sjukt sällan fisk, det måste jag bli bättre på. Soppa också. Såna där väldigt enkla saker att göra men så lätt glöms bort. 

Life is short, break the rules, forgive quickly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.

Kategori: Allmänt

Fredag.

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig från skolan, hade en tandläkartid klockan nio så missade de två första lektionerna, sen smörade jag till mig att få vara ledig från den sista. Way to go Linn. Har redan hunnit med ett 40 minuters cardiopass på gymmet och inhandling av lite småsaker som behövdes fyllas på här hemma. 
Såsom: 
Fiberhavregryn, blandning av naturella nötter, honung, russin, kanel, päron, sharonfrukt, banan, apelsin, fil, gravad lax, keso, kesella, multivitamin, hallon, citron, morötter, naturella riskakor, köttfärs, ägg, paprika, lök, purjolök.
 
Tror jag fick med allting. En sarlig och bra blandning, mycket frukt för jag älskar frukt och äter cirka 3-4 om dagen. Frukost, mellanmål och kvällsmål (inte kvällsmat, kvällsmål). Nomnom. Ska koka mig lite te nu och sätta igång med pluggandet innan jag ska tillbaks till gymmet.

Torsdag.

Kategori:

Ligga-sängen-dag. La mig i sängen vid två när jag kon hem från skolan, efter det har jag gått till toan ett antal gånger, några rundor till fruktkorgen i köket och sen dykt tillbaks under täcket igen, slumrat till några gånger osv. Inte för att jag mår dåligt eller så, är bara överdrivet lat idag. Ligger fortfarande kvar och har inga planer på att gå upp heller.

Utebliven pw.

Kategori:

Jag är inte tillräckligt självmordsbenägen för att ta en runda i det här vädret. Får nöja mig med några varv i ett niovåningars hus istället.

Snökaos.

Kategori: Allmänt

Fortsätter snokaoset i den här farten skaffar jag mig ett transporteringsfordon som ska användas mellan hemmet och gymmet. Sincerely, jag frös ihjäl nyss.

Onsdag.

Kategori:

FYFAN vilken jävla pungdag. Om man bortser från ett helt awesome gympass så har resten vart PUNG. Imorse vadade jag och Linnéa oss fram genom snön för att ta oss till tandläkaren (jag hatar att gå dit själv så honan i mitt liv fick slå följe), fick mig en utskällning av tanten där för att jag en gång i tiden vart en godisråtta, fick en ny tid och gick där ifrån. 

Efter gymmet fick vi ännu en gång pölsa fram i snön och med snökaos som irrade in i luvan. Om nån såg mig, ber om ursäkt för att jag inte visade min mest attraktiva sida. Illröd i ansiktet, snor hängande under näsan, lite tårar som rinner och ett alltför plågat ansiktsuttryck. Sorry för det. Nu ska jag dricka te och dö i badkaret. Hejsvejs.

Utslagen.

Kategori:

Tanken som räknas.

Kategori:

Tanken var väl att det skulle bli en fin omelett.

 

Min kvällsmat i alla fall, tar cirka två minuter att göra. Kasta ner grönsakerna i stekpannan och i med äggsmeten, krydda med whatever u like. Klart, bara moffa på.

Oh my lord.

Kategori: Allmänt

Träningsvärk deluxe! Mina lemmar är mer döda än levande känns det som. Hela kroppen värker, men jag njuter av det.

Tjenixen.

Kategori:

Tänkte dela med mig av lite bilder på fejjan ifall nån missa den jag la ut igår. So sexy, grr.

Gympass 1.

Kategori:

Fick en sjukligt oönskad pump i underarmarna, att man alltid ska få det när man ska träna biceps. Presterar sämre då, sug av mig. Jaja så här såg mitt pass ut idag:

rygg&biceps
Marklyft 3x15
Chins 3xmax
Kabelrodd 3x12
Hantelrodd 3x12
Bicepscurl med stång 3x12
Hantlar 3x12

Pressar i mig en mandarin och proteinshake, att det ska vara så äckligt svårt att äta efter träning.

Måndag morgon.

Kategori:

Upp kasta på sig kläderna, snöra på sig skorna och sen ut.

Såmycketkläderattjagknapptkanröramig,check!

Mätt nu.

Kategori:

Foodporn.

Kategori:

Orken att laga mat är som bortblåst.

 


Kastade bara ihop en burk tonfisk, lite kesella, rödlök och toppade med cayennepeppar. Lite grönsaker till och sen var middagen kirrad. Det knullar i munnen.

Mot Ica.

Kategori:

Haha ibland undrar jag vad my tiger (engelskt uttal woop) ser i mig egentligen. Har minst enmiljon såna här bilder på mig själv, fler oseriösa än seriösa. Alltid sunkig, osminkad och träningskläder. Men dagen till ära har jag faktiskt klätt upp mig, jag ska till Ica, för typ femtiofjärde gången. Stammis hehe. Jag är en såndär tönt som fortfarande skriver inköpslistor på papper, checkar av vartefter när ja irrar runt.

Mindre än ett år sen.

Kategori: Allmänt

"Min kära papi har fått komma hem. Hem med honom kom även en sjukhus säng (en sån med tillhörande dosa så man kan justera hur man vill ligga WOHO) och en rullstol. Jag lever loppan på hans sjukhus "leksaker".
AH-teamet kommer även ut och kollar till honom var fjärde timme ungefär och ger honom nån spruta som han tydligen behöver, kollar blodtrycket, olika värden och allt vad dom nu än gör.
Nu ska en överlycklig liten flicka gosa ner sig med sin pappa i soffan. Puss & kram."
 

Jag önskar jag kunde vrida tillbaks tiden, att jag kunde insett vad som faktiskt skulle hända. Att jag aldrig skulle släppt hans hand när han höll mig för en sista gång. Att jag tog vara på de stunderna jag fick, att jag varje gång fick chansen skulle ha visat hur mycket han betydde för mig. Han var min värld, han var den personen jag såg upp till allra mest och en utav de få som jag hade respekt för. 
När jag tänker tillbaks på vem min pappa var så ser jag en person som ligger i en sjukhussäng och knappt vid medvetandet, en person som svamlar, ser synvillor och pratar om helt osammanhängande saker. Precis så som han inte ville att jag skulle minnas honom. Han ville absolut inte förknippas med sin sjukdom och det är just det jag gör hela tiden. Jag har svårt att minnas de där bra stunderna då vi kunde skratta åt meningslösa saker eller de stunderna jag vek mig av garv för att han försökte prata allvar med mig. Jag saknar de stunderna och jag saknar min pappa. Ingen kommer någonsin förstå hur det är att mista personen som står en allra närmast förns det händer en själv. 
 
Hade jag vart en fjorton år hade jag nog dagligen lagt ut bilder på mig själv gråtandes och liksom "Hellow look at me, tyck synd om mig" typ, men jag väljer att helst inte prata om det (förutom fyllesnack, detaljerat sådant) för folk kollar på en som om man vore pestsmittad. 

happiness hit me, like a train on a track.

Kategori: Allmänt

Ätardag.

Kategori:

Såhär såg min tidiga middag ut. Kyckling gjord i ugn, en kaosad blandning grönsaker och sås.

 


Tips på bra proteinrik sås:


Kvarg 100g

1 vitlöksklyfta

1/4 liten rödlök

sweetchilisås efter smak.

 

Äts typ till allt här hemma, super gott!

Lördag.

Kategori:

Lite lördagspyssel hos mormor. Julskinkan är i ugnen, diskmaskinen rullar och jag sitter nöjt och tittar på. Min underbara mormor hihi.