linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Todays.

Kategori: Allmänt

 

Åt frukost, satte mig på 115 mot Västerås, somna på bussen och tyckte det var så skönt så direkt när jag kom till Västerås tog jag 115 tillbaks mot Köping igen. Två timmars buss-powernap, inga fel! Tänkte ju i alla fall gå till skolan idag och jag har hört att det är tanken som räknas? 

 

Celsiussuget tog över. Knallade in på hemköp men colan var slut. Besviken deluxe. 

 

Och så blev det måndag igen.

Kategori: Allmänt

 
Lite helgbilder. Aktiviteten här på bloggen är ju nästan lika död som min farfar. 
 
Bröt min alkoholtorka i lördags med en jäkla massa lyxdrinkar och sjukt trevligt sällskap. Självklart försvinner vettet ur mig så fort jag bara hör alkohol så tyckte det var en skitbra ide att blanda likör43 och mjölk (laktosintolerant), vilket bidrog till en jäkla magknip, en stund på toan och brutala mökar. Men annars var det bara kul. Vaknade morgonen efter fortfarande full och satte mig på balkongen desperat efter lite solljus, mötte sen upp Linnéa för att hetsäta omänskliga mängder fett och hamnade tillslut hemma i hennes soffa varifrån vi inte reste oss förns vi blev sugna på att gå till matöppet. 
 
5kg extra på vågen, som jag behövde det *:)*
 
 

Lose control.

Kategori: Allmänt

Efter att vart nykter två månader har jag gjort mig förtjänt av en redig fylla. Ses vi i dimman kära läsare?

Bästa vännerna.

Kategori: Allmänt

 

Min tur att bjuda tjejorna på krubb och det gjorde jag med glädje. Så jäkla trevligt gäng. När de kom så hade dom köpt med sig en hel matkasse till mig med de basvaror jag alltid köper. För söta, tack så mycket flickor! 

 

Till förrätt blev det lite "plockmat", varmrätten stekte jag köttfärs tillsammans med kidneybönor och lök, kryddade med kanel, cayennepeppar och salt, himla god blandning faktiskt, och till efterrätt en kladdkaka som skulle vara av den lite nyttigare varianten. Lyckad kväll så nu går jag och lägger mig med gott humör.

 

Onceinalifetimemoment.

Kategori: Allmänt

Jeans + Linn = Händer inte.

 


Linn + Städat hem = Händer inte. Jo imorn måste jag städa för får besök på kvällskvisten. Min tur att bjuda på käk bland oss b ruds. 

 

Var på akupunktur idag och det var det mest avslappnande jag någonsin vart med om (även fast jag hade en nål sittandes i fontanellen). Jag gick där ifrån trött som ett as och med tre nya tider. Får se om det här lyckas lugna mitt annars åh så stressade liv. 

 

shout.

Kategori: Allmänt

Juste Linnéas blogg hittar ni HÄR. Ifall ni var intresserade. 
 

Benpass med beste.

Kategori: träning

(Bara för att hon tjata liksom) 

 

Sjuttsingen vad jag saknar att ha någon att träna med, ibland lyckas man ju bättre med ett pass tillsammans än om man skulle kört själv. Jäkla hon att överge mig och actic *tår i ögat*. Men vi lyckades riktigt bra med det här passet, efter första övningen var jag slut. Jag har inte kört ben ordentligt sen jag sträckte mig, har hållt på med bebisvikterna (pinit) i flera veckor och för första gången på tusen år kunde jag maxa. Längtar tills imorn då jag kommer ha enorma problem med att ta mig ner på toasitsen. 

 

"Pannkakor"

Kategori: maaaat

 

Jag är så vidrigt dålig på att vända pannkakor. Misslyckade deluxe.

 

Recept: 

1 helt ägg

2 äggvitor

lite jordgubbar

1 msk kvarg

1 nypa havregryn

en skvätt salt och kanel

 

Rör ihop tills det ser äckligt ut och stek sen på tills det ser klart ut. 

 

Frukost i sängen.

Kategori: Allmänt

Efter att ha mornat mig sisådär en timma tog jag tag i att göra frukost. Fick bli det vanliga. Gröt, skinka och te. Nu är jag redo för Ica! Och resten av dagen.

-

Kategori: Allmänt

Om du gör det du älskar tillräckligt länge och tillräckligt bra så kommer du tillslut tjäna pengar på att göra det du älskar.
 

Tisdag.

Kategori: Allmänt

 

Stötte på Sofia idag på gymmet, hur underbart med en träningsbuddy! Vi köttade oss igenom axlar och mage, samtidgt bokade vi in oss på ett spinningpass på torsdag och måndagens box. Lovely!

Axelövningarna vi körde:


sidolyft 3x12

axelpress 4x12

militärpress 3x12

skivstångspress 3x12 

Magövningarna: 


Lutande crunches

plankan 

coretwist

och fler som jag inte har den blekaste vad de heter.

 

Nu på kvällen tog jag mig en promenad för att rensa tankarna lite, få en del avkoppling samtidigt som jag rör på mig. Det börjar ju bli riktigt varmt ute, snart shortsväder. 

 

Mumma till frukost.

Kategori: Allmänt

Det bara slank ner liksom.

Måndag.

Kategori: Allmänt

 
ÄNTLIGEN motivationen är tillbaks. Har svettat mig genom två pass idag och börjar redan få träningsvärk från bicepspasset jag körde imorse. Den härliga känslan. Jag älskar att träna, lever för att svettas och utmana mig själv. Ser verkligen fram emot den här veckan med motivation utan dess like. Passa er.
 
 
 
 
 

Lyxigt med en lyxshake.

Kategori: Allmänt

 
Gårdagen bjöd på trevligt sällskap, lyxshake, naturgodis, film och jag fick testa ratta för första gången. Kan ju säga att jag är renarama naturbegåvningen.
 

Nya favoriter.

Kategori: Allmänt

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Kategori: Allmänt

Renaramatorsdagslyxen.

Kategori: Allmänt

Hur porrig ser man inte ut att vara när man äter banan *undviker ögonkontakt*.

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Jag är sån djuptänkare ibland. Tänker alldeles för mycket och ju mer jag tänker desto mer problem får jag. Ligger och dillar en tanke fram och tillbaks nu, samma tanke som stört mig cirka två månader. Får ångest av att inte veta vad jag ska gö. För vad ska jag gö? Gräva ner mig typ.

Dagens.

Kategori: Allmänt

Min framtida man.

Kategori: Allmänt

'

 

HOT MADDAFAKKA GE MIG! Kolla ögonen, tatueringarna och musklerna. Jag dör vilken pudding. Ni hittar hans blogg HÄÄÄÄÄR. Men tro inte ni har en chans brudar, han är min. Kan ju även nämna att han precis gilla två av mina instagram bilder, kärlek vid första ögonkastet typ.

 

Fett gangster.

Kategori: Allmänt

Fett kobent också.

 


Jag måste bli bättre på det där med att gå upp när klockan ringer. Både igår och idag har jag blivit väckt av sms från Koflingan, alldeles försent dessutom. Men det känns som att imorn is the day för att gå till skolan, kanske. Damn mig att inte gå upp, nu blev jag tvungen att boka om min tid för akupunktur som jag hade. Kändes ovärt att åka till Västerås för att ligga på en brits i en timma och sen åka hem igen. Så en annan dag. Jeppjepp, gymmet here i come.

 

Simning.

Kategori: Allmänt

 

Efter 30 minuter plaskandes i vattnet och en stunds bastande mår man som fina fisken (rolig). Har faktiskt börjat tyckt det är riktigt kul att simma. Istället för att bara köra grodsim fram och tillbaks en halvtimma som man är trött på efter fem minuter så leker jag runt lite. Växlar mellan att simma med bara benen, sen bara med armarna, simmar under vattnet, trampar lite på stället, ryggsim och nu än vad jag mer kan komma på. Tiden går snabbare om man har roligt. 

 

I brist på annat.

Kategori: Allmänt

Lite bekännelser kanske.
 
• Jag klarar inte av när nån flåsar mig i håret. Därav är "skeda" något jag helst inte gör. Att ha en heffaklump som ligger och trycker precis bakom en samtidigt som han flåsar mig i skallen och gör mitt hår smutsigt, nejtack.
 
• Jag har svårt för människor som inte kan hålla tyst vid rätt tillfälle.
 
• Jag stirrar mig alltid blind på vad andra människor tar på gymmet och blir helt till mig när det kommer en tioårig grabb som tar lättare vikter än mig. Oavsett ålder är han ju fortfarande kille.
 
• Skulle utan tvekan kunna äta havregrynsgröt till frukost, lunch och middag. 
 
 
 

Apr. 14, 2013

Kategori: Allmänt

Söndag.

Kategori: Allmänt

 

Jag har verkligen noll motivation till att göra något. Noll motivation till att gå till gymmet, noll motivation till att umgås och noll motivation till att plugga. Ligga hemma i soffan eller vara ute och vandra med musik som får mig att fly från verkligeheten passar mig som handen i handsken. Inget annat lockar, bara det.

 

Igår så körde jag på en nykter utgång på paus. Haft roligare stunder kan jag säga. Hade gärna vart full och ramlat omkull tillsammans med pinglorna men vad gör man inte för att vara pigg dagen efter. 

 

Hon den där.

Kategori: Allmänt

 
Hört talas om den där tjejen som har så stora läppar att de täcker helan ansiktet? Eller den där tjejen som gymmar på actic som alltid stinker svett? Vem vet, ni kanske har hört om hon som ser ut som en albino för hon varken har ögonbryn eller ögonfransar? Well.. här har ni henne. Nyduschad faktiskt. 
 

Random bilder.

Kategori: Allmänt

Frukost omnom.

Kategori: Allmänt

Fick med mig en heffaklump igår som spenderade natten här. En promenad och brakfrukost senare är vi tillbaks i sängen igen.

Gissa maten? Woopwoop.

Kategori: Allmänt

Tisdag.

Kategori: Allmänt

*Spyr på min blogg för att den är så tråkig*
 

Hejhej skolkarn igång igen. Att ligga hemma i soffan är ju bara för skönt, can't handle it!
 
Kom hem från gymmet för en stund sen, körde bara ett lätt pass med några balansövningar och avslutade med att jogga 2km. Hur dålig kondis får man ha egentligen. Skäms över att det ser ut som om jag går på bandet när jag "springer". Lever åtta liksom(komma4). ÅTTA!!!!!! Hur slö? Ändring på det nu. Om 7 veckor tar jag milen för första gången på ett halvår. Bestämt.
 
 

Älskade mörker.

Kategori: Allmänt

I med de vita lurarna och kör ba.

Wtf = where's the food.

Kategori: Allmänt

Hungrar ju förfan ihjäl, hunnit dra en drill, lite egopics och några knäböj inne på matsalstoan i väntan på att de sega jävlarna ska öppna.

Måndag.

Kategori: Allmänt

Bara jag som vill ha tillbaks mörka kvällar då det var kolsvart runt sju så man bara kunde dra på sig pjuxen och sen ut och gå. Älskar att gå när det är mörkt, nu måste jag ju vänta tills efter nio för att jag ens ska kunna ta mig utanför dörren. 
 

Nyttigt är gott.

Kategori: maaaat

Gjorde mos av broccoli, blomkål, morötter och en klick kvarg. Lax och lök till det, inga fel.

Healthy is sexy.

Kategori: Allmänt

 
To do:
1, Vi startar morgondagen tidigt och bara njuter av att vara där vi är.
2, Vi slutar tycka synd om oss själva, det är så oattraktivt som det bara går att bli.
3, Vi planerar vår framtid på bästa sätt.
 
 

Läggasigisängenochdöavsöndagsångesttyp.

Kategori: Allmänt

Jaha, lovveckan passerade alldeles för snabbt och nu ligger man här i soffan med en brutal söndagsångest och tänker på allt man borde ha gjort den här veckan, såsom att plugga. Tänkt varje dag (tanken som räknas?) att jag ska ta tag i allt svenska arbete som ligger och skräpar men har hela tiden hittat saker som är så mycket roligare att göra. Men (MEEEEN) jag var faktiskt duktig och städade min lägenhet nu under lovet, så all cred till mig! Speciellt med tanke på att jag inte hade diskat på tre veckor, dammsugit på åtta, tvättat på fem och inte skurat golven sen jag flyttade in. Förlåt om jag förstörde eran perfekta uppfattning om mig, yes jag är en kaosmänniska som lever bland skit. Höhö.
 
Fast det är lika stökigt nu igen, whatdahell liksom. 
 
Annars så ska jag börja dra mig till gymmet om någon timma, hänga på låset när dom öppnar, vara en utav domdär som använder löpbandet till att gå när folk står på sidan och väntar på sin tur. Alltid kö till banden på söndagar , älskar att irritera folk. Sist var det en som kom fram till mig när jag satt och vänta på att ett utav banden skulle bli lediga och ba "Ja det är ju förjävligt att de bara går på banden när det är kö, gå kan man väl förfan gö ute" och jag svarde snällt "Man kan springa ute också". Slutdiskuterat. 
 
 

Live från Iggesund.

Kategori: Allmänt

Fick lillknåden i knät. Hon är ju rätt charmig ändå.

Apr. 06, 2013

Kategori: Allmänt

Lördag, brist på annat.

Kategori: Allmänt

1. Hur gammal är du? 18,75 jordsnurr.

2. Hur gammal känner du dig? Det beror helt på vem jag umgås med, hemma hos mormor är jag väl nånstans runt 10.

3.Vad har du gjort i dag? Ingenting utöver det vanliga. Tränat, ätit umgåts. 

4. Vilken film såg du senast? En helkass rulle jag somna till, vad den hette minns jag inte.

5. Vem ringde du senast? Min broder.

6Är du besatt av någonting? Gå på K-brunnar.

7. Är du rädd för blod? Livrädd.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mörkt, varmt, luktar svett.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Näe.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Hade starka funderingar på att göra det, men nej.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Grått, tja tråkig.

12. När vaknade du i dag? Halv nio skulle jag tippa på.

13. Vilken är din favorithögtid? Valborg, enda högtiden man aldrig minns.

14Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I soffan hemma i munktorp.

15Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? DCC lär väl räknas som en plats?

16. Hur vill du tillbringa din pension? Leva gött tillsammans med mina 17 katter.

17. Vad lyssnar du på just nu? Leonard, The big bang theory.

18. Har du någon gång brutit ett ben? nej

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Kvarg, kvarg, havregryn, te, kvarg.

20. Vem är din favoritkändis? Channing Tatum, släpper honom aldrig.

21. Vad är du på för humör just nu? Trött, bara trött.

22. Vilka världsdelar har du varit i? Afrika och Europa.

23. Snarkar du? Inte vad jag vet.

24. Vilka yrken har du provat på? Serviceyrket.

25. Hur går du helst klädd? Morgonrocken eller träningstights tillsammans med ett slappt linne. Bekväm tjej deluxe.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Kräftan.

27. Vilket är ditt favoritgodis? Chokladdoppade jordnötter.

28. Vad sa du senast? Hejdå.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Psykologi eller idrott och hälsa.

30. Vad har du på dig just nu? Morgonrocken, Hugh Hefner style.

31. Vilken är din favoritaffär? Ica maxi.

32. Vad har du för storlek i kläder? Small

33. Vad har du i dina fickor? Ingenting.

34. Vad köpte du senast? Toapapper.

35. Hur många gånger har du flyttat? Tre, fyra, kanske fem. Nej sex.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Solkräm, mobil med obegränsat batteri oooooch naturgodis.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgonmänniska, har svårt att hålla mig vaken efter tio.

38. Senaste filmen du såg på bio? Minnet sviker mig här, men tror det var breaking dawn.

39. Har du blivit sydd någon gång? Jajamen, en gång i knät och en i huvet.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja.

41. Vad åt du till frukost? Gröt, te och knäckemacka med skinka.

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 8 år, knubbig, glad, allmänt efterbliven.

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej dom lyckas aldrig få tag i mig.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Linnéa betalade min kebab i lördags.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Andra sidan rummet för att jag ska gå upp när larmet ringer.

46. Vad var det sista du åt? Jordgubbar, omnom.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Mila Kunis

48. Är du blyg? Inte ett dugg, kan prata med alla men sen så är ju frågan om jag har lust med det.

49. Vilken var den sista konserten du var på? P&L

50. Vad heter du i andra namn? Jenn Louise.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej men jag körde in i en bil när jag var yngre. Moppetönt som man var.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Men självklart.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Alltid roligt att testa på nya saker, men gymmet sitter säkert på pallen.

54. Har du några husdjur? Ja dammråttor, hur många vet jag dock inte.

55. Vill du gifta dig? Aldrig i hela mitt liv, ser inte nån mening med sånt.

56. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i köping, pappa i sala.

57. Har du någon gång ringt polisen? Nej inte vad jag minns.

58. Har du svenskt ursprung? Blond med blågröna ögon, kan det bli mer svenskt.

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Linnsan.

60. Vilka är dina största svagheter? Jag har otroligt svårt att bry mig, inte alltid en fördel.

Frukost.

Kategori: maaaat

 

Haha orkar inte, man är så töntig med att det ska ligga fint. Annars så är det ja, kvarg.

 

Triceps och bröst.

Kategori: Allmänt

 

Ibland är ju det bästa som finns att ha en träningsbuddy. Hade det inte vart för henne hade jag nog lagt av och gått hem efter halva passet. Var så jäkla slut i axlarna så det blev inte ens kul att köra. 

 

Efter träning.

Kategori: Allmänt

Fyfan jag har så jäkla svårt att få i mig mat just nu. Hungerkänslan finns inte där när jag tar mina syphrine, blev nästan tvungen att vänta en timma innan jag kunde tvinga mig i proteinshaken och bananen. Men ja, det är väl det som är poängen med förbränningspiller.

Brunch à la Linnea och Linn.

Kategori: Allmänt

Kvarg med granola, hallon och funlight. Ägg, sportknäcke, helgskinka, gurka, tomat, te och multivitamin. Stadig brunch, next up gym!

Ge mig.

Kategori: Allmänt

Dreglar över dessa shorts. Kom till mig.

Cardiotime.

Kategori: maaaat

Tänkte mosa i mig det här och sen dra mig mot actic för dagens första pass.

Bekännelser.

Kategori: Allmänt

• Jag är en sjuk dagdrömmare. Lever i min fantasivärld vissa dagar och kan gå helt för mig själv och små le lite åt mina galna dagdrömmar.
 
• När jag sover måste jag ha täcket över fötterna, kollade på Nötknäpparen som barn, efter att råttan bitit prinsessan i tårna kan jag inte sova utan täcket över fötterna (inte för att jag längre tror att en råtta ska komma och bita mig i tårna, blivit mer av en vanesak hehe)
 
• Tror jag haft varenda hårfärg som går att ha, inklusive gult och grönt. Min naturliga hårfärg är typ råttfärgat.
 
• Just nu är jag i nån typ av svacka, gör enbart det jag måste eller har lust för. Allt annat är skitsamma och helt oväsentligt att bry sig om. 
 
• Allt jag ser/hör/luktar/känner kan jag relatera till min pappa på något sätt. Räcker med att jag ser en grön volvo och jag är påväg att vinka men inser sen att min pappa inte åker bil längre, blir gråtfärdig och vill gräva ner mig under en sten långt som fan in i skogen.
 
• Folk som tofflar och vräker ut sina förhållanden på facebook får mig att vilja spy.
 
Random gammal bild here u go.
 
 

Omnom.

Kategori: maaaat

Ute på ön.

Kategori: Allmänt

Rastlösheten tog över så jag följde med mormor och morfar ut på ön. Precis tagit en paus för att sitta i solen en stund. Underbart väder!