linn riscolls

I may not be there yet but i'm closer than I was yesterday.

Onsdag.

Kategori:

Snörat på mig skorna och går en sväng. Rensar ut skiten som eggat sig fast i skallen.

Quote.

Kategori:

Tisdag.

Kategori:

Precis hemkommen från gymmet, Frida och jag pumpade armarna till max. Efteråt tog jag och Linnea en promenad till Ica för celsius köp och påfyllning av protein.

Dille på frukt.

Kategori:

Insett att jag har nån sjuk kärlek till frukt. Speciellt tidiga mornar när det ännu inte blivit ljust och man gosar ner sig i soffan med största tekoppen.

Dränkt i svett.

Kategori:

Roande.

Kategori:

känslovåg.

Kategori: Allmänt

Ena stunden viker jag mig av skratt, andra kastar jag stolar i ett hysteriskt damputrbrott. Dessa kvinnliga hormoner. Snälla dö bara dö.

Söndag.

Kategori:

En smoothie på yoghurt, blåbär, melon, havregryn och vatten. Lite vindruvor och största tekoppen.

Lördag.

Kategori:

Godkväll. Vaknade runt åtta imorse och kunde verkligen inte somna om trots enorma ansträngningar. Det måste ha varit minst sjuttio grader i lägenheten. Hetta! Tog en kalldusch sen ringde mormor och pratade mig till rätta. Timmen efter var jag hemma hos henne, blev bjuden på våfflor, frukt och smoothie. Mötte upp Linn runt fyra sen blev det lugna bullar framför tven. Dvs inte mer än godis, fruktsallad och film för hela slanten.. Det får avrunda mitt veckoslut.

Så läckert att jag blir tårögd.

Godnatt folks.

Kategori:

Ska krypa ner brevid tigern. Imorn tar jag lov. Som jag längtat!

Köpte en blomma och ett ljus, vandrade upp mot kyrkogården.

Kategori:

QuiteQuiet.

Kategori: Allmänt

Tystnad människor, vet ni hur det känns?
Som en liten håla utan andrum. Ibland.
 
Ligger nerbäddad och uppdaterar facebook en gång varannan sekund samtidigt som jag överväger att klicka igång "Freaky Friday". En typiskt onsdagsfilm som fyller upp det där andrummet med en verklighet som skulle strypa livet ur vilken vettig medmänniska som helst.
 

onsdag.

Kategori: Allmänt

.. och det känns verkligen så. Onsdag. Alla dagar bär till fredag.

Onsdag.

Kategori:

Vaknade upp brevid en mindre morgonpigg man.

Smoothie nomnom.

Kategori:

Gjorde mig en rejäl smoothie efter träningen. Njuter.

Tisdag.

Kategori:

Lunch med Linnea på Latte.

Måndag.

Kategori:

Jag och Linnsan var lite hurtiga och drog till Friskis&svettis. Svettades lökar tillsammans med trettioplussarna och shekade lite röv tillsammana med gubbarna. Nu sitter vi på tåget mot Köping och mot gymmet!

Åtta månader sen du lämnade oss.

Kategori:

Word..

Kategori:

Lördag.

Kategori:

Sextioplussarn bjöd på greken och Gofika med stort G. Bästa mormor.

Smile and let everyone know that today you are stronger than you were yesterday.

Kategori:

Protein.

Kategori:

Efter träning måste man fylla på kistan med byggstenar så musklerna inte bryts ner.

Gogogo.

Kategori:

Sprang nio km för barncancerfonden idag. Att skumpa fläsket lite för att cancerforskningen ska gå framåt är mödan värt.

uppe med tuppen.

Kategori: Allmänt

Bra skit.

Kategori:

Nu jävlar ska det springas för cancern.

Bra kväll. Riktigt bra.

Kategori:

Jag och Sofia briljerade i köket medans Jenny och Lovisa gjorde de grova inköpen. Skagenröra, keso, skinka och sallad till förrätt. Varmrätten bestog utav varma rotfrukter, kyckling som vi gjorde i ugnen och baconlindad halloumi. Som efterrätt hade vi blandade bär och vaniljkesella som kördes in i ugnen. Super gott!

Fredags kväll. Trerätters. Fina vänner.

Kategori:

Horoskop.

Kategori:

Torsdag.

Kategori: Allmänt

Det är en känslomässig berg- och dalbana just nu. Där jag inte enbart gått till mig själv för att finna positiv energi, utan även sållat vad som gör mig lycklig i min omgivning. Det är en pärs att se sanningen i vitögat. Talar i timmar med mannen min, saknar honom konstant när vi inte ses. Ibland tar vi oss framåt, andra gånger sitter vi tysta. I minuter. Vi är varandras motsatser i mycket, motsatser jag respekterar så oerhört men ibland har svårt att acceptera. Olikheter i samklang är en perfekt kombination, vi måste bara lära oss att hantera dem... hantera oss själva, liksom så många gånger där känslor är involverade. Min dominans jämte hans vänlighet kan ibland få vågen att slå i golvet. Idag vet jag att jag måste se till mina egna intressen för att fungera, omge mig med människor som utstrålar tillgivenhet. Rensa ytligheter. Tillåta mig själv att älska. Våga helt. Vi påminner oss ständigt om kärlek. Passion. Längtan. Livet. Det är oerhört nyttigt med egentid för att få fart på tankekraften och det är nu verkstaden sätts i rullians på riktigt. Hand i hand med framtiden, mina förtjusande vänner och honom.

Give light and the darkness Will disappear of itself.

Kategori:

Tände ett ljus hos pappa, tyckte det behövdes lysas upp lite hos han i mörka oktober.

Onsdag.

Kategori:

Finns inget jag hellre skulle göra än att trycka i mig en stor godispåse. Men istället förser jag kroppen med vitaminer som jag vet att jag behöver.

Frukost a la riscoll.

Kategori:

Headache.

Kategori: Allmänt

Knock, knock. Who's there? Dåsig, men kan ändå inte sova. Träningsvärk, men är ändå sugen på att lyfta vikter. I kväll finns inget vettigare att göra än att fortsätta kolla på Nyheterna, kika lite matbloggar och lyssna när dropparna slår som spön mot marken. Lite mysigt är det faktiskt.

Life is about choices. I choose to be fit.

Kategori:

Färgglad tränings outfit.

Proteinpizza.

Kategori:

Gjorde botten på ägg, hade på tomatsås, ost, tonfisk och rödlök.

Vanlig.

Kategori:

As a sunday shall be.
Ont i skallen och seg i kroppen, en självklar avrundning på natten den 13de oktober. Jenny och Hanna bevisar gång på gång att de hör till eliten och jag fick chansen att shejka lite röv på dansgolvet.

Här blir inga barn gjorda.

Kategori:

Sömntutan brevid.

Kategori:

Mission impossible att sova. Ger mig in på ett nytt försök. Bye!

I used to be normal, until I met those losers i call my bestfriends.

Kategori:

Lördag..

Kategori:

Kvällen pekar käpprätt uppåt. Strax uppkorkning med järngänget, men först en dusch. Klackarna i taket! Det kommer vara jag och Guns N'Roses på ett dimmigt dansgolv.

EN GÅNG I TIDEN HADE JAG ALLT DET DÄR SOM JAG DRÖMMER OM NU.

Kategori: Allmänt

Saknar känslan av att ha en familj.

Doglover1997.

Kategori:

Bror min bestämde sig för att fly köping, i samma veva tog han med sig min bästa vän. Lill tösen. Saknad.

sleten.

Kategori: Allmänt

Känner mig som ett uggrugg, otroligt komplicerat för hjärnan att koppla upp apparaten i morse. Välkommen hösten, jag gillar inte dig så värst. Har precis doppat gaffeln i maten och klurar lite på sommaren. Funderar skarpt på att smita ifrån Sverige till nästa regnperiod. Jag mår som bäst när värmen flödar.

Hey yo

Kategori:

Jag idag.

Kategori:

Ska dra mig mot gymmet.

Sockerbreak.

Kategori: Allmänt

Måste mätta begäret, typ snorta socker eller injicera trippelshots direkt i armen. Känner mig lite smådåsig kring tinningen, som att självdö långsamt utan att avlida. Tror faktiskt jag glömde vakna innan jag gick till skolan i morse, det är min enda förklaring, bortsett från att jag inte käkat godis sedan helgen och storstädade lägenheten utan tillgång till en lightcola.

Someday you realize that the moments you had, are still with you.

Kategori: Allmänt

Mot skolan.

Kategori:

Orkar inte skolan, orkar inte pendla, orkar inte plugga. Varje morgon har jag starka funderingar på att stanna hemma. Varje kväll lägger jag mobilen i andra sidan rummet så jag MÅSTE gå upp för att få av larmet. Det verkar funka, för upp kommer jag.

Mat inspiration.

Kategori:

-

Kategori:

Spanska @ skolan

Kategori:

Gick ut nian med ett G-, vilket jag tror var ett snäll G. Näst intill tjatade mig till det. Nu sitter jag här igen, efter att lagt spanskan på hyllan i tre år har jag tagit upp den igen. Rena frågetecknet här.

Lördagen i bilder.

Kategori:

Blev en ostadig fylla.

Dagen efter.

Kategori:

Fint sällskap.

Kategori:

Medans Ronny tapetserar passar jag på att gosa med hunden.

Nu rullas det.

Kategori:

Frukost.

Kategori:

Fixade en brakfrukost. En burk valio proteinyoghurt blandat med en deciliter citronyoghurt, en deciliter All bran fiber flingor och ingefära te till det.

Fitspo.

Kategori: Allmänt

07.05, time to run! Skiter i skolan idag. Ska köra ett dödande benpass på gymmet tillsammans med Linnéa, planen är att inte kunna stå på benen när vi är klara. Men innan frukost ska jag dra mig ut i löparspåret. Bye!
 

Att du fortfarande kan få det att pirra sådär fint i magen på mig.

Kategori:

Torsdag.

Kategori:

Jag är trött, som vanligt. Precis utnyttja skolans gym i sisådär någon timme. Rätt dåligt mör i kroppen nu. Har dragit på mig rätt fina fotblåsor, haltar fram. Bra att det bara är 1,2 kilometer till matsalen.

Tisdag.

Kategori:

Jag har kaosat köksbordet med mina tusen skoluppgifter. Dricker te och äter kiwi gör jag också. Kiwi kliar nå så sjukligt i munnen, men det skiter jag glatte fan i.

Måndag igen.

Kategori:

Helgen har vart mindre fartfylld. Fredagskvällen spenderades hemma hos Frida med massa New girl avsnitt, vaniljglass och digestive. I lördags var jag på kräftskiva hos min moster och sen åkte jag med Ronny ut till munkan för att sova där. Gårdagen bestog av flytt och födelsedags fika, senare på kvällen kom Sofia och Lovisa över till mig för lite tacomys.

Just nu sitter jag och gottar i mig lunch. En skål med vitkål, lök och broccoli. Broccolin har jag kokat tillsammans med vitlök och salt så den får lite smak. En morot och vatten till det. Snart är jag redo för gym.